zoek op deze site internet

Crème Passionnelle

Didamsestraat 15

6901 HB Zevenaar

 

 

Telefoon

06 21500869

E-mail

leon@cremepassionnelle.nl

Website

www.cremepassionnelle.nl

Facebook

www.facebook.com

 

 

Even helemaal tot rust komen in het centrum van Zevenaar.

Voor de lekkerste koffie van Zevenaar bent u welkom bij espressobar en patisserie Crème Passionnelle.

Maar er is veel meer dan alleen koffie. Naast diverse biologische (fris)dranken en thee kunt u genieten van gebak, chocoladetruffels en diverse lunches. Alles is zelfgemaakt, op ambachtelijke wijze, en dagvers. Daarom hebben we geen vaste kaart, maar kunt u op de keukendeur zien wat voor lunches er zijn. In en op de gebaksvitrine staan alle zoete verwennerijen uitgestald.

In april 2017 zijn de deuren van Crème Passionnelle geopend. Vanuit een passie voor eerlijk en lekker eten en drinken, heeft Léon diverse patisserie opleidingen gevolgd. Daarnaast is hij ook gecertificeerd barista, wat u terug ziet én proeft aan de koffie. Of het nou een espresso is, een ‘gewone’ koffie of een latte macchiato. Uiteraard zijn de melkvarianten ook lactosevrij verkrijgbaar.

We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale leveranciers. Zo is er een samenwerking met Peeze, molen de Hoop, slagerij Appie van Uum en zuivelhoeve IJsseloord.

Niet alleen in de winkel kunt u genieten van al het gebak en de truffels, maar ook thuis. En mocht u, bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid, speciale wensen of wilde ideeën hebben, schroom niet om ze te delen:

Léon houdt van een uitdaging!

100 % ambachtelijk en huisgemaakt gebak

Koffie van een echte barista

Chocolade truffels

Lunches

Koffie workshops

High tea / high coffee

" Alles is zelfgemaakt, op ambachtelijke wijze, en dagvers! "